La II edició del Festival d’Arts Escèniques de Pego tindrà com a eix vertebrador el carrer Jaume I aquest dissabte

La II edición del Festival de Artes Escénicas de Pego tendrá como eje vertebrador la calle Jaume I este sábado
  29/04/2022

Pego torna a posar-se la disfressa per a celebrar hui dissabte la segona edició del Festival de les Arts Escèniques, com a nova pedra angular de l’autèntic carnestoltes de la Marina Alta, que celebra una segona edició atípica en dates, després d'haver-se ajornat el passat mes de febrer per a situació sanitària.

 

HUIT ESPAIS TEMATITZATS

 

        Aquest segon certamen, que de nou està dirigit pel ballarí i coreògraf, Marc Pons, presenta com a principal novetat el canvi d’escenari respecte a la primera edició per a centralitzar el muntatge en el carrer Jaume I com a eix vertebrador, per tal de que la seua major amplària permeta evitar les aglomeracions. Així l’espectacle arrancarà en un primer escenari a la Plaça del Convent, que donarà pas a quatre punts escènics que aniran funcionant a mesura que es puje pel carrer Jaume I. Tot això es vorà rematat per muntatge complementaris en les places Poeta Llorente, del Mercat i de l'Antic Regne de València.

 

HOMENATGE AL GÈNERE MUSICAL

 

        L’organització ha confirmat que temàtica escollida és la de Broadway, encara que no més ha transcendit que “El fantasma de la òpera” o el “Moulin rouge” son dos dels musicals escollits per a ser representats,  mentre que la resta pretén acollir-se al factor sorpresa que els més de cent vint figurants faran sorgir a partir de les 19.30 hores fins a les 22.30.

 

DE 19.30 A 22.30 HORES

 

        L’alcalde de Pego, Enrique Moll, i la regidora de Cultura, Laura Castellà han informat de l’habilitació per part de l’Ajuntament de zones d’aparcament al municipi així com indicacions perquè els visitants troben fàcilment el recorregut del festival. Així mateix han convidat a tota la Marina Alta a gaudir de l’esdeveniment tractant d’escalonar l’afluència a un espectacle que pot ser gaudit successivament en les tres hores previstes de duració.

<<< Tornar a la portada