La IV Trobada d’Educació Infantil es manté pel 13 de febrer a l’Auditori d’Ondara, si la situació pel COVID ho permet

La IV Trobada d’Educació Infantil es manté pel 13 de febrer a l’Auditori d’Ondara, si la situació pel COVID ho permet
  21/01/2021

Per la vesprada es realitzarà el Taller Musical per a famílies al pavelló

 

La regidora d'Educació d'Ondara, Mar Chesa, acompanyada pel Tècnic de Joventut, Pedro Gil, ha presentat la IV Trobada d'Educació Infantil a la Marina Alta, que te previst impartir-se el dissabte 13 de febrer a l'Auditori Municipal d'Ondara, sempre que la situació epidemiològica ho permeta i no supose un risc per a la seguretat i la salut de les persones.

        Segons han confirmat si per a eixa data s'han relaxat les mesures restrictives per a frenar els contagis per COVID-19, se celebrarà aquesta trobada al matí a l'auditori, dirigida especialment al professorat de l'etapa de 0 a 6 anys, i que estarà complementada a la vesprada amb un taller musical dirigit a les famílies que es farà al pavelló municipal.

Chesa ha agraït la implicació en la iniciativa portada a cap des de la Regidoria com a col·laboradors als departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l'IES Xebic d'Ondara; de l'Escola Infantil Municipal d'El Verger, i l'Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d'Ondara.

Així mateix, han explicat que l’esdeveniment compta amb la presència de Dàmaris Gelabert, coneguda compositora i cantant de tot mena de cançons infantils, qui de 9 a 11 hores tindrà al seu càrrec l’Estimulació Musical Totsona, a l’auditori Valerià Gil, amb un aforament limitat a 90 persones, per a seguir els protocols anti-COVID d’aquesta instal·lació municipal. Segons apunten, eixe mètode creat per a l'etapa de 0 a 6 anys es fonamenta amb el principi de que la música és el primer llenguatge i que la cançó és un canal de comunicació afectiva i una estratègia educativa.

L’organització ha fixat el preu de la inscripció és de 5 euros, i ha posat a disposició dels interessats en obtenir més informació, fer la inscripció i el pagament, cal fer-ho via online al web www.agendaondara.es des del dissabte 23 de gener fins al dijous 11 de febrer.

        La jornada del dissabte 13 inclou també per la vesprada el taller musical homònim en el pavelló municipal amb dos passes que comporten un màxim de 25 famílies per cadascun. En concret, a les 16.30 hores s’impartirà el destinat a famílies amb xiquets de menys de 2 anys i a les 18.30 hores per a famílies amb xiquets a partir dels 2 anys.

        L’activitat, segons els organitzadors, ha estat plantejada com una trobada pràctica on pares, mares, xiquets i xiquetes canten i juguen junts a partir de cançons pensades especialment per a l'etapa de 0 a 6 anys, les quals estimulen el desenvolupament global de l'infant, i que ajudaran a establir pautes pel que fa als hàbits i les rutines diàries, alhora que reforçaran el vincle afectiu.

Pel que fa a les inscripcions ha quedat previst formalitzar-les per família, al preu de 20 euros per família, amb el nom i data de naixement del xiquet, encara que en cas de germans, poden anar tots junts al mateix horari. En eixa dinàmica, s’ha recomanat que si el més gran ja té 3 o més anys, vajen al grup de les 18.30 hores tota la família.

 

Subscriu-te!