La Junta Central de Moros i Cristians de Pego ajorna sine die la celebració del mig any a causa de la situació pandèmica

La Junta Central de Moros i Cristians de Pego ajorna sine die la celebració del mig any a causa de la  situació pandèmica
  14/01/2022

Els actes de celebració del Mig Any de Moros i Cristians 2022 de Pego previstos pel dissabte 29 de gener han quedat suspesos per la Junta Central a causa d’una situació pandèmica amb un incidència acumulada de 3.019 amb 306 positius actius en catorze dies.

            La decisió ha estat presa després de la reunió de la junta coordinadora i la dels caps de filà, a la vista de la previsió de l’hospital comarcal de baixar la corba de contagis en no menys de tres setmanes, que segons la nota remesa per l’organització, fa inviable realitzar els actes previstos en un acte de responsabilitat. No obstant, s’han emplaçat a una nova reunió extraordinària dels caps de filà el dimecres 16 de febrer on s’estudiarà de nou l'evolució del COVID-19 i es decidirà finalment la viabilitat de realitzar el mig any en una data alternativa com una festa commemorativa. Festa que, segons el comunitat, té la intenció de mantenir la il·lusió i l’esperança d’un col·lectiu fester molt tocat per aquesta crisi sanitària.

“Aprofitem per demanar responsabilitat a totes i tots els festers i encoratjar-los a que ens ajuden en aquest últim esforç, tot esperant que valga la pena i aquesta situació s’acabe el més ràpid possible”.

 

<<< Tornar a la portada