Canfali Marina Alta

La junta directiva de la Casa d'Andalusia de Dénia presenta la seva dimissió en bloc

La junta directiva de la Casa de Andalucía de Dénia presenta su dimisión en bloque
  06/07/2019

La presidenta de la Casa d'Andalusia de Dénia, Mari Carmen Jiménez, i la resta de càrrecs de la junta directiva han presentat la seva dimissió en bloc, segons han comunicat als socis. En una carta publicada a les xarxes socials, afirmen que la renúncia es deu a causes "d'índole personal i de salut, que ens impedeixen exercir les nostres funcions".


La directiva sortint explica que "sempre hem estat disposats a treballar, dedicar el nostre temps i oferir el que fos possible per aconseguir els objectius d'aquesta Associació, però també considerem que les coses bones sorgeixen del treball en equip. Ens anem amb pena, però orgulloses / us i amb la tranquil·litat que ens dóna la feina ben feta durant tot aquest temps.

Malgrat que la decisió és ferma, la directiva continuarà treballant fins a final de juliol i es mantindrà en funcions fins que es produeixi el relleu en una assemblea.Entre altres han dimitit històrics de l'entitat com Pedro Ayala, que s'encarregaba d'organitzar el certamen de poesia Adolfo Utor Acevedo, i José Vicente González. 

Cercar notícies
Agenda