Canfali Marina Alta

La licitació del projecte de construcció de la nova comissaria de Policia Nacional de Dénia s'inclourà en el pressupost d'Interior de 2019

La licitación del proyecto de construcción de la nueva comisaría de Policía Nacional de Dénia se incluirá en el presupuesto de Interior de 2019
  05/02/2019

El subdirector general de Planificació i Gestió d'Infraestructures i Mitjos per a la Seguretat del Ministeri de l'Interior, Felipe del Pozo, ha anunciat hui dimarts a l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, que la licitació del projecte de construcció de la nova comissaria de Policia Nacional de Dénia s'inclourà en el pressupost de 2019 del Ministeri de l'Interior.

En la reunió que han mantingut aquest matí a Madrid, a la qual han assistit també el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto i la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, el sotsdirector general ha afirmat que prèviament a aquest pas, l'Ajuntament de Dénia ha de remetre un acord plenari en què quede reflectida la desestimació del projecte inicial de construcció d'una comissaria conjunta per Policia Nacional i Local i quede palès, per tant, que la nova infraestructura albergarà únicament la comissaria del Cos Nacional de Policia.

Els representants deniers s'han mostrat sorpresos en conèixer aquest requisit, que no els va ser esmentat en la reunió que van mantenir a l'abril de 2018 amb el llavors secretari d'Estat de Seguretat. Tot i això, "aquest aspecte se solucionarà el més aviat possible i el punt de l'acord serà inclòs en el ple ordinari d'aquest mes de febrer", ha assegurat l'alcalde.

Tren Gandia-Oliva-Dénia

D'altra banda, Grimalt i els membres del seu equip de govern s'han reunit amb el secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Foment, José Javier Izquierdo, per abordar el projecte de la línia ferroviària Gandia-Oliva-Dénia.

Des d'Infraestructures se'ls ha comunicat que es troben pendents de rebre la declaració d'impacte ambiental del projecte i que, un cop tinguen a la mà el document, contestaran a les al·legacions presentades per l'ajuntament al projecte informatiu del Tren de la Costa. Després, el projecte serà traslladat a Adif, l'entitat pública empresarial dependent del Ministeri de Foment encarregada de la construcció de línies de ferrocarril i la gestió de la seua explotació.

Cercar notícies
Agenda