La majoria d'ajuntaments de la comarca se sumen al Dia del Comerç Local

La mayoría de ayuntamientos de la comarca se suman al Dia del Comercio Local
  20/10/2021

 

El Dia del Comerç Local se celebrarà per primera vegada dilluns que ve, 25 d'octubre, amb la finalitat de donar visibilitat i posar en valor les botigues de proximitat. La directora general de Comerç, Rosa Ana Seguí, ha presentat aquesta iniciativa en un acte celebrat en les instal·lacions de la Diputació a Dénia. 

A la Marina Alta, la majoria d'ajuntaments, inclòs el de Dénia, s'han adherit amb l'aprovació de mocions a aquesta iniciativa de la Generalitat, que vol reconéixer “la importància del comerç local en la nostra economia, com a generador d'ocupació, i també com a element de cohesió social”, ha destacat Seguí. 

La presentació del Dia del Comerç Local s'ha completat amb la intervenció d'alcaldes o regidors dels municipis de Benissa, Pedreguer, Xàbia, Gata, Pego, Teulada, Calp i Dénia, que han explicat les respectives accions desenvolupades per a fer costat al sector, especialment durant la pandèmia.

Per part de Dénia, el regidor de Promoció Econòmica, Paco Roselló, ha destacat l'acció més recent i innovadora posada en marxa per l'ajuntament per a contribuir a modernitzar el sector del xicotet comerç: el Pla estratègic de comerç de Dénia, que inclou 38 actuacions específiques per a aconseguir 10 objectius, entre altres posicionar el centre urbà com a destí comercial de referència, potenciar l'associacionisme empresarial, millorar l'adaptació a la transformació digital i augmentar la visualització i posada en valor del producte local de Dénia.

 

 

Subscriu-te!