Canfali Marina Alta

La marca de productes de neteja Asevi multiplica per vint la seua producció de desinfectants

La marca de productos de limpieza Asevi multiplica por veinte su producción de desinfectantes
  21/03/2020

Asevi, la marca de productes de neteja de l'empresa Pons Químicas, ha multiplicat per vint la seua producció de desinfectants per a poder donar resposta a la fortíssima demanda que ha provocat la crisi sanitària del Coronavirus. La companyia, que des de la seua fàbrica a Xàbia distribueix a nivell nacional, ha doblegat els seus esforços a tots els nivells per a garantir, en la mesura de les seues possibilitats, el subministrament d'aquests productes per a la neteja, higiene i desinfecció de les llars. 

Ara mateix, “la nostra màxima prioritat se centra en proveir als nostres clients per a donar resposta a les necessitats de la població en un moment en el qual és necessari elevar els nivells d'higiene en les nostres llars”, segons explica la responsable de Màrqueting, Inma Ferrer. 

Per a això, la plantilla formada per un centenar de treballadors, ha reforçat la seua activitat seguint en tot moment les directrius en matèria de prevenció i contenció recomanades per les autoritats competents i prioritzant per damunt de tot la salut i benestar dels seus empleats, clients, proveïdors i col·laboradors. 

Els productes més sol·licitats corresponen a la gamma de desinfectants Asevi Gerpostar Plus que neta i desinfecta en profunditat eliminant eficaçment bacteris, gèrmens i fongs. Complint amb la normativa establida, s'ha provat la seua eficàcia enfront de Virus amb embolcall, com és el cas del Coronavirus. És en aquesta línia de producte sobre la qual la companyia centra una part important dels seus esforços fabricant al voltant de 120 tones setmanalment.

Cercar notícies
Agenda