La Marina Alta ha administrat 96.255 vacunes i s'esperen 32.000 més per a la setmana que ve

La Marina Alta ha administrado 96.255 vacunas y se esperan 32.000 más para la semana que viene
  04/06/2021

El 35% de la població de la comarca ha rebut ja alguna dosi

 

La vacunació a la Marina Alta continua avançant a bon ritme. A dia d'ahir, s'havien inoculat 96.255 vacunes entre primeres i segones dosis. El 35% de la població de la comarca ha rebut ja per tant alguna de les vacunes i els majors de 60 anys es donen ja per vacunats. Per a la setmana que ve s'espera l'arribada de 32.000 vacunes més, que es continuaran administrant en els diferents punts de vacunació habilitats a la deixe anar del territori comarcal. 

Sense ingressats a l'hospital per coronavirus i amb una nova relaxació de les mesures sanitàries anunciada, la situació sembla continuar estable. Continuen preocupant no obstant això els contagis entre la població de menor edat, tal vegada per un excés de confiança davant la baixada de la incidència i pel pes dels llargs mesos de restriccions. No obstant això, com es va recordar ahir en la reunió que van mantindre responsables sanitaris amb representants municipals, també entre els joves es poden donar greus complicacions si es contrau el COVID-19.

Al llarg de la setmana s'ha estat vacunant al grup de majors de 50 anys. Encara que per a la setmana que ve s'espera el major nombre de vacunes rebudes fins ara a la Marina Alta, la Conselleria de Sanitat encara no havia donat a conéixer ahir l'el calendari de vacunació. 

 

NOUS POSITIUS 

 

Les dades facilitades ahir pr la Conselleria de Sanitat indiquen que s'han registrat 17 nous contagis per COVID-19 a la comarca. D'ells, 10 es troben a Xàbia, on cinc jugadors de l'equip local de futbol han donat positiu. A Calp s'han notificat quatre casos mentre que la resta es troben a Dénia, El Verger, Pedreguer i Xaló. 

La Marina Alta té 56 actius mentre que la incidència acumulada ha pujat als 32,82 casos per 100.000 habitants enfront dels 29,89 casos per 100.000 habitants del dimarts.

<<< Tornar a la portada