La Marxa Cicloesportiva l’Àguila de Segària recala en Ondara el 24 de febrer

La Marxa Cicloesportiva l’Àguila de Segària recala en Ondara el 24 de febrer
  14/02/2024

Trifitness31 i el Club Ciclista Segària han organitzat el dissabte 24 de febrer de 2024 la II Marxa cicloesportiva “l’Àguila de Segària” pel dissabte 24 de febrer de 2024, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports.

        L’esdeveniment ha sigut presentat pels organitzadors junt al regidor d'Esports d'Ondara, Lluís Fornés, acompanyat de la ècnica d'Esports d’Ondara, Ana Ribes; el cap i l'oficial de la Policia Local d'Ondara, Toni Galiano i Desi Torres. Tot ells han donat compte de que l’activitat té com a una única modalitat la marxa de 122 quilòmetres amb un  desnivell màxim de 1.720 metres, per les carreteres que, des de l’eixida emplaçada al costar de la plaça de bous recorrerà els termes municipals de La Xara, Pedreguer, Gata de Gorgos, El Poble Nou de Benitatxell, Moraira, Benissa, Pinós, Xaló, Orba, Pego i Ràfol, per a tornar a la meta d’Ondara.

        L’eixida, segons han especificat, està prevista a les 8.30 hores, pel que el trànsit estarà tancat entre la bandera roja i la bandera verda de la Guàrdia Civi, encara que, a partir d’aquesta última estarà controlat però obert, de manera que obliga els participants a respectar les normes vigents de circulació.

Així mateix, han incidit en que l marxa està oberta a tot ciclista major de 16 anys, malgrat que els majors de 75 anys només podran participar tenint la llicència 2024 de la Real Federació Espanyola de Ciclisme en vigor. Llicència que es també obligatòria com a requisit per la resta a menys que es subscriga la de dia que inclou el segur proporcionat per l'organització.

A banda, queda prohibida la utilització de vehicles acompanyants d'acord amb la nova llei de tràfic, ja que l'organització aporta durant la prova vehicles d'enllaç, ambulància, servei mecànic i cotxe granera.

Pel que fa als premis han establert un guardó pel club més nombrós; pel que aporte un nombre més gran de dones; al ciclista i la ciclista més major; al ciclista i la ciclista més jove; al ciclista i la ciclista més llunyans; als tres i les tres ciclistes locals que menor temps invertisquen a realitzar la prova; als tres ciclistes que invertisquen menys temps en el tram cronometrat d'ascens del port de Bèrnia; i a les tres ciclistes que invertisquen menys temps en el tram cronometrat d'ascens del port de Bèrnia.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada