La Massma inaugura el programa formatiu de Jardineria a El Verger

La Massma inaugura el programa formatiu de Jardineria a El Verger
  27/09/2016

La Casa de Cultura d'El Verger ha estat l'escenari de la inauguració del programa formatiu de qualificació bàsica Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria promogut per la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta i finançat per la Generalitat Valenciana i fons europeus.

El curs, segons ha informat el president de la MASSMA, Joan Ignasi Cervera, va dirigit a joves entre 16 i 21 anys que no han finalitzat els estudis i vulguen rebre formació   en el sector de la jardineria per ha trobar un lloc de treball, al mateix temps rebran formació teòrica  per poder accedir als cicles formatius de grau mitjà i continuar amb la seua formació acadèmica. Així mateix ha explicat que la Casa de Cultura d'El Verger albergarà les classes teòriques mentre que les classes pràctiques tindran lloc en el viver de l'Ajuntament de Els Poblets.

L'acte que ha reunit al onze alumnes que participen procedents de El Verger,  Els Poblets, Ondara, Alcalalí, Xaló,  Beniarbeig, Benidoleig , Ràfol d´Almunia, Gata i Xàbia, a més de Cervera ha comptat amb la presencia de l'alcalde d'El Verger, Ximo Coll.

¡Suscríbete!