La màquina de pressoteràpia de la AECC ja està en funcionament

La màquina de pressoteràpia de la AECC ja està en funcionament
  16/09/2019

 

Ha estat adquirida amb la donació del Sonafilm per part de l’Ajuntament d’Ondara

 

Els 2.999 euros de recaptació obtinguda per la venda de les entrades del Sonafilm destinades a la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per part de l’Ajuntament han permès a aquest col·lectiu l’adquisició una maquina de pressoteràpia, amb la que es treballen els ganglis limfàtics de persones que han patit càncer de mama.

       Aquest aparell, segons ha informat la presidenta de l’AECC, Mari Carmen Bisquert, començarà a donar servei des d'aquesta mateixa setmana, de forma gratuïta, a persones malaltes de tota la Marina Alta, en Garrido Fisioteràpia & Rehabilitació. Segons ha concretat les sessions tenen previst realitzar-se de forma gratuÏta els dimarts i divendres de 9 a 11 hores, per a totes les persones que tinguen un linfedema poden fer ús de les sessions, tan sols formalitzant la cita prèvia al telèfon 619985797.

La posada en funcionament ha estat supervisada per les regidores de Cultura i de Sanitat de l'Ajuntament d'Ondara, Raquel Mengual i Mari Carmen Velàzquez, acompanyades per la presidenta de la Junta Local de l'AECC.

 

<<< Tornar a la portada