La Nostra Copa: El Calpe elimina al Orba en los penaltis

08/12/2022

El Calp s'ha adjudica l'única eliminatòria entre representants de la comarca en imposar-se a l'Orba en la sort dels penals (1-3), després d'una  trobada que va acabar sense gols. El Calpe va tindre més la pilota davant un Orba molt lluitador i que es va sentir còmode amb la proposta del rival. Pese al domini, els visitants a penes van inquietar la meta defensada en aquest partit per David Baydal, i van tractar de portar perill amb accions de pilota parada. En una d'elles, quasi a l'acabe de la primera meitat, la va tindre Paolo en una rematada de cap.

En el segon període va seguir la mateixa tònica i el Calpe va estavellar una pilota al travesser en el minut 19 després d'un servei de cantonada. Per part seua, l'Orba va concentrar tot el perill en els últims deu minuts, i va tindre tres ocasions per a emportar-se el triomf, la més clara la d'Aliou que es va plantar només davant el porter però se li va escapar massa deixe anar la pilota en el regateig final.

La sort dels penals va caure del costat calpí, malgrat que va començar marrant el capità Mikael. Després van anotar Simón, Ossama i Omar, mentre que la tanda es va tancar amb la fallada d'Aliou.