La Nostra Copa: El Pedreguer planta cara al Gandia però cau en els penals (1-1)

La Nostra Copa: El Pedreguer planta cara al Gandia pero cae en los penaltis (1-1)
  12/01/2022

El Pedreguer es s'ha acomiadat de la Nostra Copa davant el Gandia des del punt dels penals i després d'haver plantat cara al líder incontestable del grup IV de la Regional Preferent, amb el qual va empatar a un. Almenys va plantar cara, el conjunt de Dalt, i va demostrar que compta amb un pla B solvent. Però el Gandia, malgrat que també va donar minuts als menys habituals, es va mostrar com el que és, un conjunt sòlid i de qualitat.
    Va poder saltar la sorpresa amb el gol d'Axel en el minut 71 després d'una gran assistència de *Meji que es va escapar per la banda. Però en el 83 el Gandia va igualar amb un gran llançament de falta de Nico Cháfer. A penes va quedar temps per a més que els penals, i ací el Gandia es va mostrar més efectiu. Li va tocar a Cambronero aquesta nit l'amarg glop de marrar el penal que va suposar l'eliminació del Pedreguer. Però la Copa ja és història per als blavets, perquè ara el que toca posar-se en manera lliga, perquè el diumenge espera un partit molt important a Xàbia.