La nova seu de la Creu Roja a Ondara obri les portes

La nueva sede de la Cruz Roja en Ondara abre sus puertas
  13/06/2022

La necessitat de la Creu Roja de tindre un punt fix i permanent a Ondara ha cristal·litzat amb la inauguració del local municipal conegut com “l’antiga sombrereria” que ha estat cedit per l’Ajuntament després de completar la pertinent adequació a càrrec de les arques municipals.

        L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, José Ramiro, i la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Velázquez, al front d’una representació de la corporació municipal que ha estat rebuda pel secretari provincial de la Creu Roja, Javier García Ruiz, la coordinadora provincial, Carolina Espadas, el president local, Eduardo de la Morena y  voluntaris i tècnics.

De la Morena ha agraït a l'equip de govern d'Ondara les gestions realitzades durant els últims anys, per a poder disposar d'aquesta ubicació. Per la seua banda, el secretari provincial ha considerat la iniciativa como un pas molt important en el creixement de Creu Roja en la comarca.

        La jornada de portes obertes ha aprofitat per a mostrar a la ciutadania les instal·lacions i recursos d’aquest nou punt de Resposta Local de 45 m2 situat a l’avinguda d’Alacant número 8 –encara que amb entrada pel carrer Verge dels Dolors, 2- , des del que Creu Roja desenrotllarà diferents projectes dirigits a millorar la qualitat de vida de les persones en extrema vulnerabilitat, comptant amb la col·laboració de les persones voluntàries de la localitat.

L'alcalde s’ha congratulat de l'impuls que se li va a donar a nivell assistencial al municipi d'Ondara amb aquesta nova seu, i ha reconegut la gran tasca que ha dut a terme  la Creu Roja en els últims anys en la Casa de Cultura o el Centre Socials per a ajudar les persones més vulnerables a la que l’Ajuntament ha volgut donar-li suport amb l’oportuna signatura de conveni per a dotar-la amb millors recursos.

<<< Tornar a la portada