L'obra del pintor Hans Dieter Zingraff torna a Els Magazinos 

La obra del pintor Hans Dieter Zingraff vuelve a Els Magazinos 
  31/08/2020

La llotja de la Cultura de la Fundació Baleària-Els Magazinos, de Dénia, rep l'obra recent d'Hans Dieter Zingraff, un dels pintors del constructivisme amb major reconeixement a nivell nacional i internacional. Els seus quadres s'han exposat en ciutats com el Caire, Nova York, Colònia i Pequín.

Zingraff va participar en l'exposició Baleàrics Músics, que va poder veure's en Els Magazinos durant el mes de febrer. Ara presenta una mostra titulada Ser i Semblar, que romandrà oberta entre els dies 4 i 27 de setembre.

Natural de la ciutat alemanya de Karlsruhe, des de 1972 està instal·lat a Dénia, en ple cor del Montgó. El seu estil ha evolucionat al llarg de quaranta anys d'intensa cerca creativa. Des de l'art figuratiu, la crítica social i el surrealisme, passant per etapes de transició, ha anat traspassant diferents llenguatges de les avantguardes artístiques. Les seues obres actuals destaquen per la combinació de línies i espais geomètrics de diferents colors. La introducció de la tècnica del collage, amb fotografies de diferents arquitectures, crea perspectives estudiades amb gran precisió, que van generant al seu torn diferents percepcions visuals.

Subscriu-te!