L'Oktoberfesters se celebrarà el pròxim pont d'octubre

La Oktoberfesters se celebrará el próximo puente de octubre
  28/09/2021

 

La comissió de festes 2022 de Calp té previst celebrar l'Oktoberfesters, coincidint amb el pròxim pont d'octubre. La seua presidenta, Mariola Mulet; l'alcaldessa, Ana Sala, i el regidor de Festes, Paco Avargues, han presentat aquesta iniciativa que sorgeix dels festers. Es tracta d'una festa de la cervesa aprofitant la tradició d'aquesta mena d'esdeveniments que ha existit en la localitat durant més de 30 anys. 

“Pretenem celebrar una festa de la cervesa espanyolitzada amb la qual passar-nos-ho bé i al mateix temps ens permeta recaptar fons per a les festes de l'any que ve”, ha assenyalat Mariola Mulet. 

A més de cervesa, en l'Oktoberfesters se servirà menjar espanyol a preus populars i hi haurà música en directe a càrrec de les bandes McLucas, La Xaranga El Truc, la Bandeta de Bernia i la Gran Babylon. 

L'Ajuntament de Calp, que es fa càrrec de l'organització, instal·larà una carpa en el Parc de la Creativitat, lloc triat per a la celebració de l'esdeveniment. 

“Octubre sempre ha sigut un mes de festa a Calp; amb la romeria de Sant Francesc i les festes de moros i cristians en honor al nostre patró, el Santíssim Crist de la Suor, per la qual cosa aquesta iniciativa ve a completar el nostre calendari festiu”, ha indicat el regidor de Festes Paco Avargues.

<<< Tornar a la portada