Canfali Marina Alta

La parròquia confirma que les festes patronals en honor a la Soledat no se celebraran a juliol

La parròquia confirma que les festes patronals en honor a la Soledat no se celebraran a juliol
  14/04/2020

Els festers del Crist 2020 també anuncien l'ajornament de la celebració de juny

El rector d'Ondara, Juan Gavilà, ha confirmat que les festes patronals d'Ondara en honor a la Soledat 2020, no se celebraran enguany en el mes de juliol. atès que ningú pot predir com evolucionarà la pandèmia de cara a l'estiu. Segons ha especificat, la seua celebració estava prevista del 10 al 13 de juliol, però després de parlar amb la Comissió de la Soledat 2020 i amb la Regidoria de Festes i Tradicions d'Ondara, s'ha acordat que aquests festejos no se celebraran en la data prevista, i que a partir del mes d'agost, es tornarà a estudiar si és possible la celebració en una data posterior.

També els festers del Crist 2020 han anunciat que s'ha decidit ajornar les festes del barri previstes per al mes de juny, i que més avant decidiran quan les programen

Per altra banda, la Policia Local ha informat de la interposició de 9 denuncies en la quarta setmana de confinament. El seu cap, Antonio Galiano, ha apuntat que d’aquestes quasi totes han estat a persones reincidents a les que s’havia avisat prèviament. Així mateix ha donat com a balanç la identificació de 73 persones i 14 vehicles en aquest període en el que han intensificat els controls seguint les instruccions del Ministeri de l’Interior per a controlar els desplaçaments a segones residències durant aquesta Setmana Santa.

Des de la Policia Local d'Ondara s'ha elaborat un vídeo per a agrair el gest de totes les persones que ixen a les 20h als seus balcons per a aplaudir; on es mostra l'homenatge que cada dia es fa des d’aquest cos de seguretat de proximitat i que els ha portat al geriàtric, a la farmàcia, al centre de salut, als supermercats, a la gasolinera o a l’hospital.

Cercar notícies
Agenda