Canfali Marina Alta

L'òpera sobre el Pare Pere s'estrenarà en una església d'Altea i no hi ha data per a representar-la a la comarca 

  • La ópera sobre el Pare Pere se estrenará en una iglesia de Altea y no hay fecha para representarla en la comarca 
  • La ópera sobre el Pare Pere se estrenará en una iglesia de Altea y no hay fecha para representarla en la comarca 
  01/10/2019

L'òpera Fra Pere el Descalç, de Francesc Estévez, amb llibret de Lluís Fornés El Sifoner, s'estrenarà el pròxim dia 19 a l'església de La nostra Senyora del Consol d'Altea. Molts veïns de Dénia acudiran a aquesta població de la Marina Baixa per a veure la representació al no haver sigut possible fer l'estrena a la ciutat natal del franciscà i on tanta devoció se li té. És més,  ni tan sols està previst que es represente a la comarca. 

La data de l'estrena coincideix amb el 437 aniversari del naixement del Pare Pere, una figura poc coneguda fora de la Marina Alta. Durant la presentació de l'òpera, Lluís Fornés va dir que el religiós s'assembla a Jesús "pels seus miracles, per caminar sobre les aigües i per la seua vida contemplativa”. Per això, confia que l'òpera “servisca per a posar-ho en valor i donar-ho a conéixer”.

Segons va anunciar Francesc Estévez, l'òpera té duració de quasi dues hores i està composta de dos actes i quatre quadres. La música composta per Estévez està relacionada amb la vida contemplativa i miraculosa de Fra Pere Esteve, si bé s'han introduït dues escenes de caràcter extra religiós a l'estil de la Flauta Màgica, de Mozart. 

Cercar notícies
Agenda