La piscina d’Ondara romandrà tancada fins a nou avís pels problemes causats pel vent a desembre

La piscina d’Ondara romandrà tancada fins a nou avís pels problemes causats pel vent a desembre
  16/01/2020

 

L’Ajuntament d’Ondara ha comunicat que la piscina municipal d'Ondara no es reobrirà de moment fins nou avís, mentre duren els treballs de reparació dels desperfectes causats a la instal·lació en la matinada del 22 de desembre per unes fortes ratxes de vent que superaren el 100 quilòmetres per hora.

Amb aixó han confirmat en una nota que els danys a la instal·lació van ser greus i les tasques de reparació són més complicades d'allò que s'havia previst en un primer moment; a més de requerir materials i plaques de la coberta realitzades a mesura; amb els seus consegüents processos de contractació.

Així mateix la nota remarca que l’empresa municipal SINMA encarregada de la gestió de la piscina està treballant des que es va tancar la instal·lació per a poder obrir les seues portes amb total seguretat per als usuaris quan siga possible.

Des d’aquesta s'informa que tan prompte com com siga possible es reiniciaran les activitats, i per a això s'avisarà personalment als usuaris. Respecte a les classes de natació, es recuperaran quan siga possible o s'indicarà forma de reembossament si és procedent, quan torne a prestar servei la piscina.

 

 

Tant des de l'Ajuntament com des de l'empresa municipal es demana als usuaris comprensió i paciència, indicant que des del primer moment s'està treballant per a solucionar un problema de força major aliè a la seua gestió.

¡Suscríbete!