La platja de La Fossa de Calp es tanca al bany

La playa de La Fossa de Calp se cierra al baño  por la mala calidad del agua
  31/08/2022

 L'Ajuntament de Calp ha tancat aquest matí les zones de bany de la platja de la Fossa seguint les indicacions de la Direcció General de l'Aigua de la Conselleria d'Agricultura. Este dijous s'ha reobert amb total normalitat després que les anàlisi de la Conselleria han sigut positives.

Aquesta mesura es pren després de rebre aquest mateix matí l'analítica de l'aigua de la platja de la Fossa del mostreig realitzat el 30 d'agost que assenyala que supera els valors màxims admissibles perquè siga apta per al bany. Des de l'Ajuntament s'ha procedit a tancar la zona de bany a la platja i col·locar la bandera roja que prohibeix el bany.

Hui mateix operaris del Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües ha procedit a la presa d'una nova mostra de l'aigua els resultats de la qual es rebran demà. Des de l'Ajuntament s'espera *qe els resultat dels mostrejos de hui reflectisquen valors concordes amb una qualitat d'aigua apta per al bany i es puga procedir a obrir la platja de la Fossa per al bany.

A més l'empresa concessionària del servei i gestió de l'aigua, Aigües de Calp, està duent a terme analítiques i realitzant el seguiment de la situació. De fet, l'analítica d'Aigües de Calp realitzada el dilluns 29 d'agost no reflectia indicadors negatius.

<<< Tornar a la portada