Canfali Marina Alta

La Plataforma revela una auditoria demolidora contra la gestió privada de la sanitat a la comarca

La Plataforma desvela una auditoria demoledora contra la gestión privada de la sanidad en la comarca
  06/03/2019

Revela que no és eficient econòmicament, qüestiona l'assistència i denuncia la precarietat laboral i la fugida d'especialistes

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Marina Alta ha tret a la llum una demolidora auditoria contra el model de gestió privada de la sanitat a la comarca. Es tracta d'un informe que ha elaborat una comissió tècnica -en què han estat representats els partits polítics amb presència en Les Corts Valencianes, els ajuntaments, el comitè d'empresa de Marina Salut, la junta de personal i la plataforma- i que es va impulsar arran d'una proposició no de llei del grup parlamentari de Podem. L'informe, que qüestió la gestió privada de la sanitat, va ser elevat a la Conselleria de Sanitat el passat mes de gener, però des de llavors no ha transcendit a les Corts Valencianes, on hauria de tractar. La Plataforma ha decidit ara fer-ho públic davant la passivitat que, denuncien, ha manifestat la Conselleria en aquests dos últims mesos.
En el capítol de conclusions, l'informe -que va ser aprovat per la comissió mixta tot i els vots en contra dels representants del PP i ciutadans-, revela que l'actual model no és eficient econòmicament, qüestiona l'assistència i denuncia la precarietat laboral i la fugida d'especialistes.

Cercar notícies
Agenda