Canfali Marina Alta

La Policia Local de Ondara interposa quinze denúncies en la segona setmana de confinament

La Policía  Local de Ondara interpone quince denuncias en la segunda semana de confinamiento
  30/03/2020

Identifica a 15 persones en els control pel terme

El cap de la Policia Local d'Ondara, Antonio Galiano, ha informat en una nota que en la setmana de confinament del 23 al 29 de març, els diferents controls establerts al llarg i ample del terme han identificat a un total de 56 persones, i s'han interposat 15 denúncies.

A més s'han parat a trenta vehicles en els controls realitzats conjuntament amb la Guàrdia Civil. Segons apunta, en ser Ondara un punt de confluència de carreteres, hi ha molts vehicles de fora, sent, la major part dels denunciats, reincidents i forasters.

D'altra banda, ha anunciat que des d'avui dilluns 30 de març s'intensificaran els controls, i que es posaran denúncies de forma contundent, perquè la gent ja compta amb informació suficient i sap que estem davant d'una alerta sanitària.

Amb això ha especificat que les persones que isquen de casa, hauran de portar justificant d'empresa en el cas de treballar en els serveis essencials que continuen en actiu de forma presencial; les persones que ho facen per a atendre a majors o dependents, que porten còpia del DNI de la persona a qui atendran, i respecte als què han d'eixir per a donar de menjar als animals, es recomana porten damunt algun tipus de justificant com la cartilla sanitària de l'animal, fotos o altra d'identificació.

La Policia Local d'Ondara ha informat també de que se suspèn el canvi d'estacionament mensual mentre dure l'estat d'alarma. A partir d'aquest dimecres 1 d'abril 2020, no serà necessari canviar els vehicles de costat del carrer, i podran romandre en el mateix lloc en què estan aparcats actualment. L'objectiu d'aquesta mesura és evitar que la gent isca de casa. A Ondara, en molts vials del centre del nucli urbà, es canvia de costat d'estacionament cada dia 1 del nou mes; mesos parells en un costat, mesos imparells en l'altre. Aquest canvi no es realitzarà mentre dure l'estat d'alarma.

Des d’aquest cos de seguretat local es recorda que el telèfon d'atenció a la ciutadania és el 965766666 o 686999897; també el 112 i el 092. El telèfon del major d'Ondara és el 677996948.

 

Cercar notícies
Agenda