La Policia Local de Dénia inicia controls en els locals d'oci nocturn

La Policía Local de Dénia inicia controles en los locales de ocio nocturno
  24/07/2020

Es vigilarà que no hi haja aglomeracions i que s'utilitza la màscara 

La Policia Local de Dénia inicia esta nit un dispositiu especial de vigilància en els locals d'oci nocturn per a evitar aglomeracions i controlar que es compleixen les mesures de prevenció de la COVID-19, com l'ús de la màscara. Aquesta actuació policial es realitza en coordinació amb els empresaris del sector. 

Les rondes de vigilància es faran a partir d'ara en la mitjanit dels divendres i els dissabtes en les principals zones d'oci nocturn per a controlar el compliment de les distàncies en les cues i accessos als establiments. A més, es realitzaran visites periòdiques a l'interior dels locals.

Aquesta setmana, l'alcalde, Vicent Grimalt, ha fet una crida a la responsabilitat de la gent, sobretot dels joves, perquè complisquen les mesures sanitàries perquè “és l'única vacuna que tenim”. Ha assenyalat que a determinades hores de la nit resulta difícil controlar que hi ha un comportament adequat. 

Per part seua, des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta s'ha assegurat que els establiments nocturns respecten les limitacions d'aforament i exigeixen als seus clients que utilitzen la màscara. 

Subscriu-te!