Canfali Marina Alta

La Policia Local de Dénia multa a quatre amics fent botelló i a tres persones per estar parlant i fumant

La Policía Local de Dénia multa a cuatro amigos haciendo botellón y a tres personas por estar hablando y fumando
  28/03/2020

La relació de denúncies imposades per la Policia a veïns que se salten el decret de l'Estat d'Alarma s'ha convertit en una espècie d'anecdotario que cada dia sorprén més. Els vells manuals de periodisme deien que l'anècdota mai és notícia però els temps han canviat. Ahir divendres, els agents van posar 20 denúncies. Entre elles, van sancionar a quatre joves que estaven consumint botelles d'alcohol i de cervesa en la plaça del Consell. Ells van reconéixer que s'havien reunit per a xarrar. 

També van ser denunciades tres persones que estaven xarrant "i fumant", segons el comunicat de l'Ajuntament, en l'Avinguda del Cid sense guardar cap mesura de protecció. Una altra persona va ser sorpresa deambulant. Va dir que viu en la partida Santa Paula i que havia eixit a comprar una beguda a la gasolinera. 

Més històries: En l'Avinguda de Gandia es va localitzar a una persona que va dir haver eixit a comprar tabac. No va mostrar el tiquet i va reconéixer finalment que havia eixit a passejar. 

Un altre veí va dir que es dirigia a un caixer del carrer Sagunt. Com el seu domicili està en la plaça del Convent, tenint caixers al carrer Marqués de Camp, va ser sancionat. 

Dues persones que circulaven amb una furgoneta per la carretera dels Marines van donar versions contradictòries; ella va dir que havien anat a fer un volt i ell, que a sopar a la platja. Dues sancions més. 

Cercar notícies
Agenda