La Policia Local d’Ondara se reforça en sis nous agents

La Policía Local de Ondara se refuerza en seis nuevos agentes
  12/01/2021
Quatre han superat l'oposició de torn lliure i dos interins s'incorporen per a cobrir baixes de llarga duració

Sis nous agents han reforçat des d’aquesta setmana la plantilla de la Policia Local d’Ondara, després de prendre possessió de les seues respectives places en presència de l'alcalde i responsable de Seguretat Ciutadana, José Ramiro; i del cap d’aquest cos, Antonio Galiano, qui recentment ha superat el covid-19 i ha volgut donar la benvinguda als nous integrants de la plantilla policial.

       Segons han informat de les noves incorporacions quatre han superat l'oposició de torn lliure i dos interins s'incorporen per a cobrir baixes de llarga duració. Els primers seran considerats “en pràctiques” per a complir amb la formació oficial i obligatòria que es realitza en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE).

L'alcalde ha recalcat que la intenció del departament de seguretat ciutadana és incrementar la seguretat i la vigilància a Ondara mitjançant la policia de proximitat, i ha recalcat que, amb aquest objectiu, en pocs mesos, s'han consolidat un total de set places. D’aquestes, segons ha especificat, tres han estat de consolidació que van prendre possessió el passat 1 d'octubre de 2020 i continuen realitzant la seua formació i les altres quatre son lliures i han pres possessió l’11 de gener i tenen previst començar el procés formatiu. 

Així mateix, ha explicat que aquestes convocatòries es realitzen atenent a la llei 17/ 2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana.

Subscriu-te!