La Policia Local tindrà una unitat especialitzada en la lluita contra la discriminació sexual i els delictes d'odi

La Policía Local tendrá una unidad especializada en la lucha contra la discriminación sexual y los delitos de odio
  11/05/2022

 

La nova Unitat Eros de la Policia Local de Dénia s'encarregarà a partir d'ara dels casos de discriminació sexual i delictes d'odi. Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Igualtat i Diversitat, Javier Scotto, “marcarà un punt d'inflexió en l'assistència a les víctimes”. La presentació de la unitat es realitzarà dimarts que ve, coincidint amb el Dia Internacional contra la LGTBIfobia.

El programa d'activitats comptarà el dilluns amb la presència de Carla Antonelli, figura clau en la visibilització del col·lectiu trans i la seua lluita. Va ser la primera diputada trans de la democràcia espanyola. Serà una de les participants en un col·loqui sobre sobre drets trans programat a les 18.30 hores, a la Biblioteca Pública. Posteriorment, a les 20 hores, a la Casa de la Marquesa Valero de Palma, s'inaugura l'exposició fotogràfica “Transcuba”, de Paolo Titolo, comissariada per l'associació ALGTB Benidorm, la presidenta de la qual, Chelo Oliva, qui ha sigut present en la presentació del programa del Dia Internacional contra la LGTBIfobia.

Un altre dels actes és la presentació de la publicació de l'I Pla de diversitat sexual de Dénia, La Xara i Jesús Pobre, a la Biblioteca Municipal a las18 hores. Es tracta d'una edició il·lustrada amb obra d'On the wall. 

<<< Tornar a la portada