Canfali Marina Alta

La Policia Nacional dóna per finalitzada una operació de falsificacions

La Policía Nacional da por finalizada una operación de falsificaciones
  07/02/2019

S'han intervingut prop de 200.000 efectes amb valor de més de 4.000.000 d'euros

La Policia Nacional ha dut a terme una macro operació que s'ha desenvolupat durant els últims tres mesos a Dénia i Benidorm, en la qual s'ha detingut 45 persones per vendre productes presumptament falsificats de marques de reconegut prestigi en diferents establiments i llocs de venda ambulant. Els agents han intervingut prop de 200.000 efectes, el valor de venda al públic en botigues oficials superarien els 4.000.000 d'euros.


Els investigadors de la Policia Nacional de Dénia i Benidorm van tenir coneixement de la possible venda al consumidor de productes, aparentment falsificats, a preus molt reduïts del que haurien de correspondre als articles d'aquest tipus en els establiments de venda legalment habilitats. Els agents van recollir informació sobre els establiments i llocs concrets de venda ambulant on presumptament venien efectes a preus de "ganga", sent aquest el principal reclam perquè els consumidors es decidissin a comprar aquest tipus de productes.
Els experts i perits representants de les diferents marques perjudicades van testificar la falsedat d'aquests productes per no tenir alguna de les diferents mesures de seguretat que els originals presenten.

Cercar notícies
Agenda