Canfali Marina Alta

La Policia Nacional desmantella a Dénia un cultiu de 500 plantes de marihuana

La Policía Nacional desmantela en Dénia un cultivo de 500 plantas de marihuana
  23/02/2019

La Policia Nacional ha desmantellat a Dénia un cultiu hidropònic de marihuana i ha confiscat prop de 40 quilos d'aquesta droga. Els presumptes responsables de la plantació són acusats d'un delicte de tràfic de drogues i de defraudació del fluid elèctric, ja que van realitzar presumptament un enganx il·legalment al subministrament elèctric públic per proveir d'energia a les més de 40 làmpades halògenes que utilitzaven per conrear la droga.


L'operació va començar a finals de l'any passat, quan els agents van tenir coneixement de l'existència d'un habitatge a Dénia que estava sent utilitzada pels seus habitants per al cultiu de marihuana.

En el seu interior els investigadors van trobar un cultiu clandestí de marihuana que comptava amb un sofisticat sistema de cultiu, amb focus halògens, sistema de ventilació, aparells d'aire condicionat i sistema de reg.

En total els agents han confiscar aproximadament 500 plantes de marihuana amb un pes total aproximat de 40 quilos d'aquest estupefaent, el preu al mercat il·lícit superarien els 200.000 euros.

Cercar notícies
Agenda