La Policia Nacional desmantella un cultiu de marihuana en una casa de Dénia

  • La Policía Nacional desmantela un cultivo de marihuana en una vivienda de Dénia
  • La Policía Nacional desmantela un cultivo de marihuana en una vivienda de Dénia
  • La Policía Nacional desmantela un cultivo de marihuana en una vivienda de Dénia
  04/07/2023

Una operació de la Policia Judicial de la Comissaria de Dénia ha permés desmantellar una plantació indoor de marihuana en un habitatge del municipi Han sigut detinguts tres homes de nacionalitat lituana, d'entre 30 i 35 anys, que han ingressat a la presó. Se'ls acusa dels delictes de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric. 

Els agents van observar que a la casa s'estava duent a terme un consum elèctric inusual per a la vida quotidiana d'una família i més d'acord amb l'electricitat que comporta una plantació indoor de marihuana. A més, es va poder constatar un tràfec inusual de persones, aparells d'aire condicionat o d'il·luminació especials per a aquests cultius, substàncies d'adob i cura de plantes. I es van reconéixer les olors característiques d'aquesta substància. 

En un registre realitzat el passat 29 de juny, es van intervindre 263 plantes de marihuana en creixement, més de 49 quilos de cabdells i quasi 2,5 quilos de picada d'aquesta droga, 64 grams de pol·len i 3.640 grams de material orgànic derivat. Els agents també es van emportar llums, transformadors, envasadores al buit, fertilitzants, bàscules de precisió, ventiladors, extractors i kits lumínics per al cultiu i elaboració de la substància estupefaent.

La droga intervinguda hauria aconseguit un valor en el mercat il·lícit de 108.000 euros aproximadament.

<<< Tornar a la portada