La Policia Nacional deté a tres persones i dissol dues festes il·legals 

La Policía Nacional detiene a tres personas y disuelve dos fiestas ilegales
  18/01/2021

Els controls de la Policia Nacional durant el cap de setmana a Dénia s'han saldat amb la detenció de tres persones per incomplir les mesures establides per la Generalitat per a impedir l'expansió de la COVID-19. Així mateix s'han imposat 28 sancions, entre els quals es troben els participants en dues festes il·legals en habitatges, que van ser desmantellades. Els assistents estaven sense màscara i incomplien la distància interpersonal de seguretat. 

En una de les festes va ser detinguda una persona per atemptat a agent de l'autoritat ja que va arremetre contra els agents quan tractava d'abandonar l'habitatge amb la finalitat de no ser sancionat. Es tracta d'un home de nacionalitat colombiana i de 46 anys, que va arribar a lesionar als policies que van intentar impedir la seua fugida. Va ser posat a disposició judicial.

En una altra actuació policial es va detindre a dos menors d'edat que es trobaven al costat d'altres joves en un parc públic realitzant un botelló fora de l'horari permés. Quan van ser interceptats pels agents i preguntats pel motiu d'incomplir el toc de queda, els dos menors van arremetre contra ells amb espentes i manotades. Després d'aquesta conducta violenta, van ser detinguts i imputats un presumpte delicte d'atemptat a agent de l'autoritat.

Subscriu-te!