La Policia Nacional deté a Benissa a dues persones per la mort a tirs d'un home

La Policía Nacional detiene en Benissa a dos personas por la muerte a tiros de un hombre
  25/11/2020

Agents de la Policia Nacional han detingut a Benissa a una parella de 48 i 35 anys, per la seua presumpta implicació en la mort a tirs d'un home de 44 anys. La víctima va acudir el dimarts a l'Hospital de Dénia amb tres ferides de bala produïdes per arma de foc i va morir a la nit.

        Els detinguts són un home de nacionalitat espanyola, que podria ser l'autor dels trets, i una dona alemanya, que seria la seua encobridora. La investigació ha sigut realitzada per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Dénia, juntament amb membres del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant. Durant el dispositiu que es va establir el dimarts a la nit, es va comptar amb la participació del grup *GOES a causa de la perillositat del detingut ja que se sospitava que podria tindre escopetes de gran calibre així com la de l'arma amb la qual es van produir els trets.

        Després de la detenció de la parella, es va produir el registre del domicili del detingut. S'intenta esbrinar el mòbil del crim. La investigació continua oberta.

<<< Tornar a la portada