La Policia Nacional deté a Benissa a un fugitiu buscat a Dinamarca per agredir sexualment a la seua filla menor d'edat

  • La Policía Nacional detiene en Benissa a un fugitivo buscado en Dinamarca por agredir sexualmente a su hija menor de edad
  • La Policía Nacional detiene en Benissa a un fugitivo buscado en Dinamarca por agredir sexualmente a su hija menor de edad
  27/10/2020

 Agents de la Policia Nacional han detingut a Benissa a un fugitiu d'origen islandés, al qual les autoritats de Dinamarca buscaven per delictes d'agressió sexual i lesions greus a la seua filla menor d'edat així com de lesions greus. També havia sigut condemnat per tindre pornografia infantil. Els abusos es van produir entre els anys 2006 i 2010 tant a Islàndia com a Dinamarca quan la xiqueta tenia 12 anys.  

Segons ha relatat la Policia Nacional, el fugitiu va fer ús de la violència i intimidació per a obligar la menor a mantindre relacions sexuals amb ell en aproximadament deu ocasions. Per a superar la resistència de la xiqueta, la va colpejar en algunes ocasions, donant-li puntades en el cos i al cap i propinant-li colps amb diversos objectes domèstics, provocant-li lesions de gravetat.

La Policia va muntar un dispositiu de control i vigilància en les zones freqüentades pel fugit. Després de diversos dies d'investigació, es va detectar la seua presència en els voltants del seu domicili i va ser arrestat.

Subscriu-te!