Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté a Dénia a un jove acusat d'estafar a cinc persones més de 3.000 euros a través d'Internet

La Policía Nacional detiene en Dénia a un joven acusado de estafar a cinco personas más de 3.000 euros a través de Internet  
  04/03/2019


La Policia Nacional ha detingut a Dénia a un jove de nacionalitat romanesa de 26 anys, que es dedicava presumptament a estafar les seues víctimes mitjançant la compra de telèfons mòbils a través d'Internet. La quantitat total defraudada puja a més de 3.100 euros.

Els fets van tenir lloc a meitat del mes de gener fruit de cinc denúncies interposades en diferents llocs d'Espanya, on els perjudicats afirmaven haver estat víctimes d'una estafa a través d'Internet quan pretenien vendre els seus terminals mòbils.
El presumpte autor accedia a pàgines de compra venda d'articles a través d'Internet i buscava terminals mòbils en venda. Quan localitzava un mòbil d'alta gamma contactava amb el venedor a través de la mateixa web i seguidament la comunicació entre tots dos es realitzava a través d'una aplicació mòbil de missatgeria.

Quan comprador i venedor arribaven a un acord econòmic, la víctima manava el terminal sense haver rebut l'ingrés dels diners a l'espera que el comprador rebés el telèfon i manifestés la seua conformitat per a completar el pagament, cosa que mai succeïa. D'aquesta manera l'acusat sempre es quedava amb el mòbil sense abonar el preu pactat.

Cercar notícies
Agenda