Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté a Dénia a una dona acusada d'estafar a onze persones de nou localitats diferents través de pàgines web de compravenda

La Policía Nacional detiene en Denia a una mujer acusada de estafar a once personas de nueve localidades diferentes traves de páginas web de compraventa
  09/09/2018

La Policia Nacional ha detingut una dona de 25 anys que es dedicava presumptament a vendre diferents articles en conegudes pàgines de compravenda a un preu molt per baix del real. Les víctimes abonaven la quantitat establerta però l'enviament mai arribava a realitzar-se. La presumpta autora va arribar d'aquesta manera estafar 11 persones en nou localitats diferents d'Espanya.

La investigació va començar arran de la denúncia d'una de les seues víctimes en l'any 2016. Aquesta persona va avançar els diners per a l'enviament d'un article que havia comprat a través d'una pàgina de compravenda, però aquest mai li va arribar.

El modus operandi era molt similar en tots els casos. Oferia diversos articles a un baix cost i quan arribaven a un acord a través del xat de la pàgina de compravenda els demanava diners per avançat per a l'enviament, al·legant una mala situació econòmica.

Els agents de policia van dur a terme una àrdua investigació pel fet que les denúncies eren molt disperses per la geografia espanyola i espaiades en el temps. Les diferents plantilles on es van interposar les denúncies es van coordinar per identificar i localitzar la persona que estava cometent les estafes, aconseguint la seua detenció el passat dia 28 d'agost a Dénia.

Cercar notícies
Agenda