Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté a Dénia a 22 persones acusades de falsificació de productes

La Policía Nacional detiene en Dénia a 22 personas acusadas de falsificación de productos
  16/01/2019

S'han confiscat 2.106 articles al Mercadillo

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a 22 persones d'origen majoritàriament senegalès i marroquí, acusades de cometre presumptament un delicte contra la propietat industrial. En total s'han intervingut un total de 2.106 articles falsificats de marques de luxe que presumptament es venien al Mercadillo.
Després de realitzar diverses inspeccions periòdiques durant les últimes setmanes, els agents van poder comprovar al costat de representants legals de les marques afectades, com en aquest Mercadillo es trobaven a la venda productes falsificats.
Molts dels objectes que tenien exposats a la venda al públic presentaven baixa qualitat en el producte, tant en els materials i el cosit utilitzats en els mateixos, com en els logotips de la marca. De la mateixa manera, els investigadors van comprovar com molts d'ells no portaven les etiquetes preceptives de les referides firmes, no tenint els símbols de productes registrats i de factura de compra de les empreses habilitades per a la venda dels mateixos.

Cercar notícies
Agenda