Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté a Dénia a dos lladres mentre intentaven comprar en un hipermercat amb els diners robats a un bar

La Policía Nacional detiene en Dénia a dos ladrones mientras intentaban comprar en un hipermercado con el dinero robado de un bar
  02/12/2018

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a dos joves de 22 i 23 anys i nacionalitats romanesa i marroquina, després de presumptament haver sostret la màquina registradora d'un establiment al qual havien accedit de matinada forçant una finestra.

El propietari d'un bar va realitzar una denúncia en la qual relatava com en la matinada de dissabte algú havia forçat una finestra del seu establiment i havia accedit a aquest, robant la màquina registradora. En el seu interior hi havia més de 4.200 euros. En la seua denúncia aportava les imatges gravades per les càmeres de seguretat.

Els agents de la Policia Nacional no van tardar a identificar el presumpte autor del robatori i al seu còmplice, establint un dispositiu per tal de procedir a la seua detenció.

En el marc d'aquest dispositiu es van comprovar diversos establiments de venda d'objectes tecnològics i va ser en la secció de tecnologia d'un hipermercat on els policies van localitzar els presumptes lladres, mentre intentaven gastar els diners obtinguts en el robatori aprofitant les ofertes de l'establiment.

Cercar notícies
Agenda