La Policía Nacional deté un fugitiu polac quan va anar a Comisaría a fer un tràmit

La Policía Nacional detiene a un fugitivo polaco cuando fue a Comisaría a hacer un trámite
  30/04/2023

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a un home de 29 anys que estava buscat per les autoritats poloneses. S'havia emés contra ell una Ordre Europea de Detenció per a Extradició (OEDE) per delictes de robatori amb violència i tràfic de drogues.

La detenció d'aquest fugitiu, de nacionalitat polonesa, es va produir per agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de Dénia després de ser identificat en l'Oficina de Documentació de la pròpia Comissaria.Quan els agents van consultar les bases de dades de la Policia Nacional, van comprovar que sobre aquesta persona pesava una Ordre Europea de Detenció per a Extradició per delictes comesos a Polònia, pels quals li va ser imposada una pena de dos anys i deu mesos de presó.

Segons l'ordre de detenció, l'arrestat va ser jutjat per les autoritats poloneses i condemnat a una pena de presó per cometre un robatori amb violència causant lesions a la víctima i per traficar amb marihuana, segons la qual hauria de complir la pena de presó imposada en haver sigut declarat culpable dels delictes comesos.

El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció de l'Audiència Nacional, òrgan encarregat de realitzar els tràmits per a la seua posterior extradició.

<<< Tornar a la portada