La Policia Nacional troba a un lladre amagat en un armari d'una casa de Dénia

La Policía Nacional encuentra a un ladrón escondido en un armario de una casa de Dénia
  30/05/2023

Alertats pel propietari d'un xalet, agents de la Policia Nacional i Local van frustrar el robatori en l'habitatge el divendres de la setmana passada a Dénia i van trobar al lladre amagat en un armari. Es tracta d'un home de 37 anys, de nacionalitat ucraïnesa, 

El lladre havia sigut vist a l'interior de l'habitatge gràcies a les càmeres de seguretat. Els agents de la policia van inspeccionar l'exterior i interior. La porta que donava accés a l'habitatge des del jardí es trobava amb la persiana arrancada i el cristall estava trencat. Davant la possibilitat que encara algú es trobara a l'interior del domicili, diversos agents van accedir a la mateixa mentre que una altra dotació donava cobertura des de l'exterior assegurant el perímetre de l'habitatge. Dins de la casa, estava tot regirat i hi havia una caixa forta oberta.

Com sospitaven els policies, van trobar a un home dins de l'armari d'una de les habitacions. Era la mateixa persona que havia sigut vista pel propietari per les càmeres de seguretat. Va ser detingut per un delicte de robatori amb força en domicili. El jutjat va decretar la llibertat fins que isca el judici.

<<< Tornar a la portada