La Policia Nacional ha desmantellat tres punts negres de venda de marihuana a Dénia

La Policía Nacional ha desmantelado tres puntos negros de venta de marihuana en Dénia
  08/03/2021

Els detinguts tenien una associació cannábica per a la venda i dos immobles per a cultivar i emmagatzemar la droga

 

Colp de la Policia Nacional als centres de cànnabis que utilitzen unes associacions com a tapadora per al tràfic de substàncies estupefaents. En les últimes setmanes, agents de la Comissaria de Dénia han detingut a quatre persones i han desmantellat tres punts negres de venda de droga a la menuda, principalment marihuana. Estaven situats en un local d'una associació cannabica i dos habitatges en ple centre històric. Aquesta notícia ja va ser avançada per CANFALI MARINA ALTA, amb dades exclusives, si bé la informació oficial s'ha donat a conéixer aquest diumenge a les 9 del matí. 

Les investigacions van sorgir després de les queixes canalitzades a través de la Delegada de Participació Ciutadana de la Policia Nacional a Dénia que, després de diverses reunions amb associacions de veïns, es va fer ressò del malestar per l'existència de dos pisos en ple centre històric de la ciutat on pel que sembla, presumptament, s'estaria traficant a la menuda amb substàncies estupefaents, principalment marihuana i on el tràfec de compradors d'aquesta droga era constant durant tot el dia.

DENÚNCIES ANÒNIMES

D'altra banda, a través de la pàgina web de la Policia Nacional es van rebre diverses denúncies anònimes sobre aquests domicilis presumptament utilitzats per a la venda de drogues i l'existència d'una plantació de marihuana en el seu interior.

La Policia va comprovar que l'alarma social tenia raó de ser. Es va confirmar que les persones que regentaven l'associació eren les mateixes que utilitzaven els altres dos immobles investigats on presumptament existia una plantació de marihuana i on també es traficava amb aquesta droga.

QUATRE DETINGUTS

Una vegada identificats tots els components del suposat entramat criminal, es va organitzar un dispositiu policial especial que va aconseguir la detenció dels quatre investigats, sent el president, el secretari, el tresorer i una vocal de l'associació cannabica.

També es van realitzar diversos registres en els quals es va intervindre 1,5 quilos de cabdells de marihuana, quasi 100 plantes de marihuana, planters, útils per al creixement de les plantes i prop de 1.000 euros en efectiu.

El principal responsable, de nacionalitat espanyola i 28 anys d'edat va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Dénia. Els altres arrestats van ser posats en llibertat després de declarar en dependències policials.

<<< Tornar a la portada