Canfali Marina Alta

La Policia Nacional investiga un home per agredir amb un cop de colze a una dona que no coneixia quan caminava pel carrer

La Policía Nacional investiga a un hombre por agredir con un codazo a una mujer que no conocía cuando caminaba por la calle
  02/08/2019

Agents de la Policia Nacional han aconseguit identificar, prendre declaració en qualitat d'investigat i citar per a judici ràpid a un home de nacionalitat espanyola i 35 anys, que va agredir presumptament amb un cop de colze a una dona quan aquesta passejava pel carrer.
La denunciant es va presentar a la Comissaria de la Policia Nacional de Dénia i va manifestar als agents que mentre passejava per una coneguda plaça d'aquesta localitat, un home a qui no havia vist mai i no coneixia de res, li va clavar un fort cop de colze al braç dret a l'arribar a la seua altura, tot això sense parar de somriure.
La víctima va haver de ser atesa per lesions lleus i posteriorment va rebre una sessió de fisioteràpia. La perjudicada va indicar en la seua denúncia que, si bé mai s'havien vist abans, podria reconèixer-si ho tornés a veure. Els agents de la Comissaria de Dénia, després de la realització de diverses indagacions, van aconseguir identificar el presumpte agressor i el van citar perquè es personés a les dependències policials, on per part d'agents de la Brigada de Policia Judicial es va informar de la denúncia i dels drets com a presumpte autor d'un delicte lleu de lesions.
Les dues persones, denunciant i denunciat, van ser citades per a la celebració d'un judici ràpid que ha de tenir lloc dimarts que ve als jutjats de Dénia.

Cercar notícies
Agenda