Canfali Marina Alta

La Policía Nacional sorprende en Denia a una persona vendiendo droga tras la quejas vecinales 

La Policía Nacional sorprende en Denia a una persona vendiendo droga tras la quejas vecinales 
  20/04/2020

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a una persona de nacionalitat espanyola i 33 anys d'edat quan realitzava una "passada" de marihuana mentre passejava un gos. La Policia va actuar després de rebre queixes dels veïns d'un barri de la ciutat sobre el tràfec de persones i una forta olor de marihuana. 

Mentre realitzaven una vigilància discreta, els agents van veure eixir a un jove que passejava un gos. En un moment donat aquest jove es va creuar amb un altre i li va entregar alguna cosa després de rebre  una quantitat de diners a la mà. En aqueix precís moment els agents van interceptar a totes dues persones i van poder comprovar que el que s'havien intercanviat tots dos joves era marihuana per diners, procedint a la detenció del presumpte traficant. A la seua casa tenia més de tres-cents grams de marihuana, 400 euros, una bascula i un quadernet amb anotacions.

Una vegada en Comissaria, els policies van descobrir que el detingut havia sigut proposat per a sanció en tres ocasions per incomplir les mesures dictades pel Reial decret d'estat d'alarma. Va ser a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Dénia.

Cercar notícies
Agenda