Canfali Marina Alta

La Policia Local porta els deures a les cases dels escolars

La Policia Local porta els deures a les cases dels escolars
  29/04/2020

 Amb l'objectiu que cap alumne ni cap alumna es quede desconnectat a causa del tancament de les aules pel COVID-19, des de la Policia Local d'Ondara s'està repartint dossiers de deures i tasques escolars a una vintena de famílies d'Ondara. Els deures es porten directament als domicilis per part de les patrulles de la Policia Local. El repartiment s'està realitzant per a aquelles famílies que no disposen d'accés a Internet o tenen especials dificultats per al maneig de les TIC, així com per a alumnat amb necessitats especials. Aquesta mesura va dirigida a l'alumnat del Primària del CEIP Sanchis Guarner principalment, encara que s'ha inclòs també a algunes famílies que, a més, tenen algun fill o filla en l'etapa infantil (Col·legi de Les Marjals) amb les mateixes dificultats per a accedir al material online.

         Es tracta d'una mesura que ha impulsat el professorat del CEIP Sanchis Guarner i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Ondara, dirigida per Mar Chesa, i que s'està duent a terme gràcies a la implicació del Gabinet Psicopedagògic Municipal, a través de la seu responsable Chelo Castellano. En primer lloc, els professors han detectat en les seues tutories quines són les famílies que s'han quedat fora del sistema per estar sense accés a internet; o que tenen especials dificultats per al maneig de les TIC, així com l'alumnat que té, a més, necessitats especials. En total, es tracta de vint famílies d'Ondara. Els professorat prepara dossiers amb les tasques per a aquest alumnat, i des del Gabinet Psicopedagògic Municipal s'imprimeix el material en l'Ajuntament d'Ondara. Llavors, s'entrega a la Policia Local per a que els agents porten els dossiers als alumnes, directament als seus domicilis.

El repartiment va començar el divendres de la setmana passada i continuarà en aquesta. El material s'ha planificat amb la duració d'un mes, i per al pròxim mes de juny es tornarà a realitzar el repartiment.

 

Cercar notícies
Agenda