La presentació de la comissió anticipa les festes patronals d’Orba hui dissabte

La presentació de la comissió anticipa les festes patronals d’Orba hui dissabte
  05/05/2018

 

El desafiament “a llargues” entre un equip del municipi i el de Vall de Laguar obri divendres el programa

 

Les festes patronals calfen motors hui amb la presentació de la comissió 2018, que integren Miguel Siscar Navarro, Tomàs Miralles Sendra, Angela Naya Hernando, Sara Llopis Femenia, Àlvaro Escrivà Sendra, Samuel Peretó Martínez, Alan Garcia Aguilar, Vicent Arbona Sendra, Belén Sendra Gelo, Joan Pico Navarro, José Verduras García, Llorenç Aguilar Santacatalina, Marta Miralles Garcia i Laura i Víctor Ballester Torrens.

Aquest tret d’eixida, que tindrà la plaça de Sant Francesc com escenari, comptarà amb Francesc Roig Oliver com a mantenidor i amb Amanda Miralles, Joan Llopis i Jonathan Miralles com a presentadors.

Les festes, que tenen previst el seu inici oficial el proper divendres, tenen el seu primer capítol amb la cita esportiva que suposa el desafiament de pilota a llargues entre un equip local reforçat en la treta per Martínez de Campello contra el de Vall de Laguar.

La quasi obligada cita amb l’autòcton esport, donarà pas a dues jornades solemnes amb l’ofrena de flors per a calfar l’ambient, on destaca la festa major en honor de la Mare de Déu dels Desemparats. Aquesta última tindrà com a epíleg la desfilada de carrosses del dilluns 14.

Subscriu-te!