La prova més important del Ladies European Tour es disputarà en La Sella Golf

  • La prueba más importante del Ladies European Tour 2023 en España se disputará en La Sella Golf
  • La prueba más importante del Ladies European Tour 2023 en España se disputará en La Sella Golf
  05/01/2023

El circuit de golf femení europeu farà una de les seues parades al nostre país el mes vinent de juliol en La Sella Golf. Es tracta de la Sella Open comptarà amb la participació de les millors jugadores del rànquing professional i tindrà el gran al·licient de ser el torneig de golf femení amb la major dotació de premis d'Espanya, amb una bossa que ascendeix a 1.000.000 €.

La Sella es convertirà en focus de l'actualitat golfística professional del 20 al 23 de juliol, amb la celebració de la Sella Open. Una cita que servirà de prova de foc a les millors jugadores del LET de cara a definir l'equip europeu que disputarà enguany la Solheim Cup, i serà una oportunitat més perquè les millors golfistes del circuit es lluïsquen en un dels més prestigiosos camps del Mediterrani. 

El programa s'iniciarà el 18 juliol amb la celebració del sopar d'inauguració oficial del torneig i continuarà el 19 de juliol amb la disputa d'un ProAm en el qual participaran tres jugadors amateurs i una professional. Serà el preàmbul a quatre dies de competició oficial on es preveu una participació de luxe, amb més d'un centenar de les millors jugadores de golf del món.

L'esdeveniment serà retransmés a nivell internacional per les principals cadenes de televisió del món. 

La celebració d'aquest torneig reafirma la importància de la Sella Golf en el panorama golfístic del nostre país, així com el seu incondicional suport a l'esport femení, consolidant-se com a seu d'algunes de les més importants cites del calendari internacional femení de golf. 

Un camp exigent i sostenible

La Sella Golf ha sigut triat pel Ladies European Tour donada la idoneïtat de les seues instal·lacions i pel seu recorregut d'excepcional qualitat tècnica i inigualable bellesa paisatgística. 

Dissenyat per José María Olazábal, el camp se situa en un entorn natural d'excepció, el Parc Natural del Montgó, i compta amb 27 clots, la qual cosa li distingeix com el camp més gran de la Costa Blanca i un dels recorreguts de referència dins de la Comunitat Valenciana i d'Espanya. Recentment, La Sella Golf ha escomés una ambiciosa renovació del camp, que l'ha dotat d'unes noves instal·lacions, més tecnològiques, sostenibles i competitives, que han aconseguit incrementar la ja reconeguda reputació de la Sella dins del golf espanyol i europeu.

El camp presenta tres recorreguts de 9 clots, d'indubtable bellesa escènica, on practicar golf tot l'any. Els recorreguts discorren entre gran densitat de pins, terrenys plans amb presència d'aigua en joc i finals exigents dissenyats per a decidir les voltes; així com amb clots en zones elevades que ofereixen unes espectaculars vistes sobre la mar, la muntanya de Segaria i el Parc Natural del Montgó. 

Les instal·lacions es completen amb un ampli camp de pràctiques, dues Greens d'Approach, dues Putting Green, el centre d'aprenentatge de golf més avançat de la Costa Blanca i una reconeguda Escola de Golf; a més de l'idíl·lic Restaurant Hoyo 19, amb una assolellada terrassa amb vista al Green del Clot 9 i el Tee del Clot 1. 

<<< Tornar a la portada