La Regidoria d’Agenda 2030 d’Ondara impulsa un pioner Pla Municipal de Responsabilitat Social

La Regidoria d’Agenda 2030 d’Ondara impulsa un pioner Pla Municipal de Responsabilitat Social
  11/09/2023

L'Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Agenda 2030, ha apostat per la creació d’un marc ètic per a guiar l'activitat política municipal, econòmica i social, més enllà de la legislació, donant-li impuls a un Pla Municipal de Responsabilitat Social, pioner en la matèria.

Segons detalla el responsable d’aquesta àrea, Jordi Dominguis, “se pretén assumir , un compromís més enllà de les normes imposades i aconseguint superar els objectius marcats; aquest compromís s'ha de materialitzar amb l'elaboració, redacció i posada en marxa del I Pla de Responsabilitat Social d’Ondara”. En aquest sentit, defineix el concepte de responsabilitat com “el compromís i la voluntat de les institucions públiques, les entitats privades, empreses i comerços, les associacions i la ciutadania, per dur a terme la seua activitat diària baix criteris socials i ambientalment responsables”.

La iniciativa, segons detalla, parteix de l’elaboració d’una enquesta a la que ha convidat a participar a tota la ciutadania per tal de conèixer la seua opinió i que forma part de la fase del procés de participació ciutadana, en el marc de les actuacions del referit pla. Així mateix ha apuntant que aquest I Pla de de Responsabilitat Social d'Ondara, es troba subvencionat per la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública, al constituir una acció important i necessària per a valorar el grau d'implicació i coneixement que té la ciutadania d'Ondara pel que fa a la matèria que ens ocupa i a l'Agenda 2030.

            A banda, ha facilitat l’enllaç https://es.surveymonkey.com/r/ondara-responsabilitat per a propiciar la participació i també el correu electrònic  ondara@responsabilitatsocial.org, així com el número de telèfon 722351528 per als que opten per a fer-ho a través de whatsApp i telegram.

<<< Tornar a la portada