Canfali Marina Alta

La Regidoria de Comerç de Pego consolida la campanya Feliç dia del Pare amb una aposta per la sostenibilitat

La Regidoria de Comerç de Pego consolida la campanya Feliç dia del Pare amb una aposta per la sostenibilitat
  04/03/2020

 

La campanya Feliç día del pare, organitzada l’any passat per la Regidoria de Comerç i Creama amb la col·laboració de l’associació Comerç de Pego, tindrà continuïtat amb una segona edició que aposta per conjugar la promoció amb la sostenibilitat.

        Aquests paràmetres han estat reivindicats pel responsable de l’àrea, Ricardo Sendra, en la compareixença en la que ha presentat l’esdeveniment junt amb la tècnica de Desenvolupament Local, Alicia Carbonell, i el president de l’associació de comerciants, Jacob González. “Pretenem fomentar la compra en el comerç de proximitat al poble amb un consum responsable i sostenible” ha manifestat per a explicar que la novetat en aquest sentit radica en la utilització de material per a les paperetes que compta amb el certificat SFC que acredita el compliment dels requisits destinats a garantir una gestió sostenible dels boscos. En concret, segons ha apuntat, si el potencial usuari entra en internet amb aquests sigles i s’uneix a elles el 101-533 pot conèixer de primera ma d’on ha estat extret aquest paper i el tractament que ha tingut.

 

FINS EL 18 DE MARÇ

 

        L’altra novetat de la campanya, segons ha incidit, es el premi d’un sorteig de dos passatges d’anada i tornada cap a Formentera, aportats per Baleària, a la que han recorregut com a empresa compromesa amb el medi ambient. Al responsable de la fundació de la naviera Sendra ha agraït expressament la seua predisposició per a col·laborar en les iniciatives de l’Ajuntament de Pego com la de la recent Fira de la Tapa.  El capítol d’agraïments l’ha ampliat cap a l’associació de comerciants i professionals pel treball que porta cap junt a l’Ajuntament per a dinamitzar el teixit comercial pegolí. 

Cercar notícies
Agenda