La Regidoria de Festes i Tradicions organitza el Mig Any de Sant Jaume pel dissabte 28

  • La Regidoria de Festes i Tradicions organitza el Mig Any de Sant Jaume pel dissabte 28
  • La Regidoria de Festes i Tradicions organitza el Mig Any de Sant Jaume pel dissabte 28
  20/01/2023

El Mig Any de les festes de Sant Jaume retorna a Ondara en tota la plenitud després de deixar enrere les restriccions de la pandèmia amb la celebració que la Regidoria de Festes i Tradicions ha organitzat pel dissabte 28 de gener.

        Segons ha explicat el responsable de l’àrea, Miguel Gomis, s’oferiran activitats infantils i de pilota, paelles, música, bous amb carretons, a més de la festa vespertina amb música en directe, i animació durant tota la jornada al Prado, amb servei de barra i música, que tindrà com a remat l’actuació de l’orquestra Titànic. En concret, les activitats començaran a les 11 hores amb l'obertura del parc infantil amb unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats al carrer Vicent Andrés Estellés, per a donar pas a “la Dinaora” al Prado a migdia amenitzada pel grup Dr.Xtrangerlove. Tot això desembocarà amb la paella prevista per a les 14 hores, on els  tiquets s'han d'encarregar a la Casa de Cultura d'Ondara, al preu de 5 euros per persona, des del dilluns 23 de gener.

 

PAELLA, BOUS EN CARRETONS, PILOTA I MÚSICA EN DIRECTE

 

La festa continuarà a partir de les 16 hores amb l’actuació del grup Perversió, la solta dels bous en carretons a la plaça de bous a les 17.30 hores i les partides de pilota del Torneig Mig Any de Sant Jaume 2023 al Trinquet Municipal d'Ondara. La jornada, que des de l’obertura omptarà amb servei de barra i música al Prado, culminarà a les 18.30 hores amb una festa musical al Prado que contempla l'actuació en directe de l'orquestra Titànic.

El regidor de Festes i Tradicions ha animat a totes les penyes i quintades, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats, per a viure una jornada festiva que servisca per a fer passar una bona estona a tots aquells que esperen amb il·lusió l'arribada de les Festes Populars de Sant Jaume 2023. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, Bar Trinquet, Club de Pilota Ondara, Màxim Sound, i de la Penya Taurina en l'organització de les activitats.

 

 

<<< Tornar a la portada