La Regidoria de Joventut d’Ondara ofereix un taller gratuït de tècniques d’estudi

La Regidoria de Joventut d’Ondara ofereix un taller gratuït de tècniques d’estudi
  28/09/2020

El Centre d'Informació Juvenil d'Ondara posarà en marxa un taller gratuït de tècniques d'estudi per a l'alumnat de 6è de primària i de 1r i 2n de l'ESO –de 12-14 anys.

La iniciativa ha estat presentada a la Casa de Cultura d'Ondara per l’alcalde, José Ramiro com a responsable de l’àrea de Joventut de la que depèn el referit centre, el tècnic  Pedro Gil, i la psicopedagoga encarregada d'impartir el taller, Alicia Serer. Tots ells han detallat que el taller de vuit sessions d’hora i mitja de duració, te previst impartir-se a la Casa de Cultura d'Ondara els dimarts i dimecres del pròxim mes d'octubre -de 16:30 a 18 hores per a 6è de primària, i de 18:30 a 20 hores per a 1r i 2n de l'ESO-.

Així mateix han destacat el caràcter gratuït de l’activitat a impartir en grups reduïts d’un màxim de 12 persones per a la que només cal formalitzar la inscripció fins el 2 d'octubre a través del correu joventut@ondara.org o també del wasap en el número 667949702.

        Segons han explicat, el taller de tècniques d'estudi serà un espai grupal on es treballen aspectes com: condicions físiques i ambient d'estudi, organització i planificació, hàbits d'estudi, mètode d'estudi, comprensió lectora, actitud i motivació, o els recursos per afrontar els exàmens. “El treball es realitza d'una manera pràctica i dinàmica, perquè els participants vagen aconseguint i integrant els aprenentatges, afavorint la motivació. Aquest taller proporciona als participants la metodologia i les ferramentes necessàries per a un estudi eficaç”, han apuntat.

 

 

Subscriu-te!