La Regidoria de Serveis Socials de Pego li dona continuïtat a “l’Escola Matinera”

La Regidoria de Serveis Socials de Pego li dona continuïtat a “l’Escola Matinera”
  12/09/2023

“L’Escola Matinera” de Pego torna a estar operativa amb l'inici del curs de la mà de la Regidoria de Serveis Socials, que ha apostat per donar-li continuïtat un any més com a instrument essencial per a la conciliació familiar al permetre als alumnes poder acudir als seus respectius col·legis una vegada abans de que comencen les classes.  

        “S'ha convertit en una necessitat per a molts pares i mares que han d'entrar d'hora als seus treballs i els resulta impossible compatibilitzar els seus horaris amb l'inici de les classes dels seus fills i filles”, ha destacat la responsable de l’àrea, Anna Llopis, per a informar que un total de 84 xiquets i xiquetes han sigut inscrits enguany, em el que suposa vora un 12% més respecte a l’any passat.

        Aquestes dades, segons afirma, “reflecteixen la necessitat d'aquest servei i el seu bon funcionament”.

        Així mateix ha explicat que durant aquesta primera hora en el col·legi, uns monitors s'encarreguen d'organitzar una sèrie d'activitats per a amenitzar l'espera de l'inici de classes dels xiquets i xiquetes, amb edats compreses d'entre 3 a 12 anys.

Llopis ha recordat que el termini d'inscripcions per a fer ús del servei està tancat, encara que matisa que en casos puntuals les mares i els pares poden informar de la necessitat d'utilitzar el servei un dia en concret.

L'edil ha agraït expressament “el treball dels tècnics del servei de Serveis Socials, així com la col·laboració i implicació tant de les direccions de les diferents escoles, com de les AMPAS, amb les quals si es treballa de la mà és sempre més fàcil”.

<<< Tornar a la portada