Ondara confirma la participació de la compositora Damaris Gelabert en la IV Trobada comarcal d’educació infantil

Ondara confirma la participació de la compositora Damaris Gelabert en la IV Trobada comarcal d’educació infantil
  12/01/2022

La regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa, ha confirmat la celebració de la IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta, que s'impartirà el dissabte 5 de febrer de 2022 a la Casa de Cultura d’Ondara, amb la presència de la coneguda compositora infantil i pedagoga musical Dàmaris Gelabert.

A banda ha informat que l’esdeveniment impartirà eixe mateix dissabte per la vesprada el Taller Musical Tot Sona per a Famílies, a l’edifici del Prado.

La jornada - organitzada per la Regidoria d’Educació d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i compta amb la col·laboració en l'organització dels departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l'IES Xebic d'Ondara; de l'Escola Infantil Municipal d'El Verger, i l'Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d'Ondara- va haver de cancel·lar al febrer de 2021 i posposar-la al febrer d’enguany 2022, a causa de les restriccions per la situació pel covid l'any passat.

                En concret, Chesa ha detallat que de 9 a 14 hores es proposa per al professorat de 0 a 6 anys en un aforament limitat a 90 persones i seguint amb els protocols anticovid desenvolupar el mètode d'Estimulació Musical Totsona creat per Gelabert. Métode que, segons explicat, es fonamenta en que la música és el primer llenguatge i la cançó és un canal de comunicació afectiva i una estratègia educativa.

Així mateix ha aclarit que el preu de la inscripció és de 10 euros, i per a obtindre més informació, fer la inscripció i el pagament, cal fer-ho via online al web www.agendaondara.es . El pagament es farà per mitjà d'aquest web, i es pot fer amb targeta de crèdit o per Bizum. Les inscripcions s'obriran a partir del dia 13 de gener.

                Pel que fa al taller musica Totsona per a famílies ha incidit en que serà impartit en respectius passes a les 16.30 –per a menors de dos anys- i 18.30 –per a majors d’eixa edat- com una trobada pràctica amb pares, mares, xiquets i xiquetes on cantaran i jugaran junts a partir de cançons pensades especialment per a l'etapa de 0 a 6 anys, les quals estimulen el desenvolupament global de l’infant, i que ajudaran a establir pautes pel que fa als hàbits i les rutines diàries, alhora que reforçaran el vincle afectiu. En això ha apuntat que la inscripció deu fer-se per família amb el nom i data de naixement del xiquet, encara que en cas de germans, poden anar tots junts al mateix horari. En eixa dinàmica l’organització recomana que si el més gran ja té 3 o més anys, vagen al grup de les 18.30 hores tota la família.

L’organització ha disposat que les entrades estiguin disponibles al preu de 20 euros per família en la web www.agendaondara.es

 

 

<<< Tornar a la portada